Faceți căutări pe acest blog

duminică, 17 martie 2013

Pulpe de pui caramelizate cu miere

Am facut o reteta super simpla de pulpe la cuptor. O puteti foarte bine folosi in zilele cand nu prea ai timp sa stai in bucatarie.

Ingrediente
- 1 kg pulpe
- sare si piper dupa gust si placere
- cca 2 linguri de boia de ardei
- 5-6 linguri de miere

Pulpele se curata si se clatesc in apa si se aseaza intr-o tava de cuptor. Se presara pe ele sarea, piperul si boiaua si se ung bine sa capete o culoare caramizie de la boia. Se acopera tava cu folie si se baga la cuptor cca 1 ora la 180 grade C.

Cand a trecut ora se descopera tava si se mai lasa asa pana incep sa capete o culoare rumena (eventual se creste temperatura la 200 grade ca sa grabim procesul.

Cand consideram ca e gata carnea se toarna mierea pe pulpe cu o lingura si eu pun cuptorul pe grill cca 1 minut. Mare atentie aici, pentru ca daca sta prea mult asa tind sa se arda pulpele (eu am patit-o, dar pot sa spun cu mana pe inima ca tare bune au fost si asa).

Reteta e super gustoasa. Merita de incercat!

Pofta buna!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu